Sandra

De meeste kennis en kracht zit al in de organisatie!

Als je kijkt, luistert en in gesprek gaat, ontdek je dat er meer mogelijk is binnen de organisatie. Als voormalig verpleegkundige werk ik graag met zorgteams, behandelaren, ondersteuners en leidinggevenden. Ik heb veel ervaring in de langdurige ouderenzorg.

Drijvende kracht achter mijn werk is de wil om de zorg voor de cliƫnt te verbeteren en de uitvoering aantrekkelijker te maken. Als je samen de springplank indrukt, wordt de sprong groter.

Daagt u mij uit?

Karin

We hebben de zorg te ingewikkeld gemaakt! Voor echte impact moeten we naar werkbare oplossingen.

Ik bijt me graag vast in complexe vraagstukken en projecten, waarbij ik schakel tussen verschillende niveaus; bestuur, management, professionals en ervaringsdeskundigen, om een echt werkbare oplossing achter te laten.

Ik pak graag uitdagende projecten aan met harde componenten; processen, systemen, structuren, bekostiging en een zachte kant, gedrag. Voor succesvolle veranderingen is het vaak noodzakelijk zowel aan de harde als aan de zachte kant te werken.

Ik beschik over veranderkundige kennis, ben toegankelijk en gestructureerd, betrokken, doelgericht en houd van een hands on mentaliteit

Ik kijk uit naar een ontmoeting!

Stephanie

Meer uit jezelf en elkaar halen, door vertragende en verstorende factoren weg te nemen, geeft ruimte voor verandering.

Welke zaken maken het lastig om boven jezelf uit te stijgen. Samen halen we die factoren boven tafel en pakken door. Door proberen-falen-leren-herhalen ontwikkelen we in het hier nu, zodat de toekomst al anders is.

Ik werk graag als coach of trainer van teams of individuen. Ook voor het leiden van projecten kun je op mij rekenen.

Ik breng mensen en team in hun kracht door te luisteren en te reflecteren. Met mijn praktische instelling schakelen we snel naar actie. Het draait tenslotte om het resultaat.

Wilt u ook resultaat bereiken?